Natuurlijke foto-albums uit Bali Indonesië by www.Balifurnish.com
Handgemaakte foto-albums fabrikant bedrijf

We fabrikant bedrijf voor foto-albums gemaakt van gedroogde bladeren in combinatie met doos papier. Handgemaakte foto-albums gemaakt van de combinatie van papier-karton met organische materialen en vezels, zoals bananen schors of bananenschil, teak boom bladeren, kralen, zee, schelpen, kokosnoot stok en zand. Alle door CV MAYA, een producent en exporteur, voor allerlei handgemaakte briefpapier met inbegrip van foto's, notebooks, tijdschriften, adresboeken, telefoon boeken en plakboeken.

Leaf foto-albums uit Bali Indonesië. Koop laat albums rechtstreeks van de fabriek en de fabrikant in Bali Indonesië. Noodzaak voor de invoer van foto-album uit Indonesië? bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf CV MAYA staat zijn om de kwaliteit laat je foto-albums met redelijk goedkope prijs. We fabrikant bedrijf, kunnen we de producent en de groothandel. Koop handgemaakt papier foto-albums van ons.

Foto-albums fabrikant Indonesië. Exporteur bedrijf met de fabriek en op te slaan in Bali. We zijn Indonesische onderneming geregistreerd voor onze regering met de belasting-id. Kom en bezoek onze winkel in Denpasar Bali. We zijn te produceren en exporteren van bananen schors foto-albums voor het jaar. Wij hebben klanten over de hele wereld. U vindt onze fotoalbums en andere vaste producten in Hawaii, Bahamas, Spanje, Jamaica, Tahiti, Guam, Maldiven, Dominica, Costa Rica en nog veel meer. Neem contact met ons op en word onze distributeur. We geven een snelle reactie. We serveren kleine en grote bedrijven, kleinhandelaar of groothandelaar, aan de individuele ketens.

Natuurlijke fotoalbums Bali | Banana schors foto-albums uit Indonesië | Droog de bladeren in fotoalbums Bali

Natuurlijke fotoalbums Bali Indonesië. We fabrikant bedrijf met de fabriek voor de productie van foto-albums, briefpapier, foto's, notebooks. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten redelijke prijs. Direct van de fabriek.

Natuurlijke foto-albums uit Bali Indonesië Handgemaakte foto albums fabrikant bedrijf

Natuurlijke foto-albums uit Bali Indonesië

De bladeren en de bast van bananen foto-albums beschikbaar in 3 maten.
Voor verticale foto-albums
Klein (22x17cm) Ruimte voor 20 foto's
Medium (27x24cm) Ruimte voor 40 foto's
Groot (35x30cm) Ruimte voor 80 foto's

Voor horizontale fotoalbums
Klein (15x23cm) Ruimte voor 20 foto's
Medium (20x35cm) Ruimte voor 40 foto's
Groot (30x39cm) Ruimte voor 80 foto's

Terug naar bladeren fotoalbums Indonesië pagina

Onze showroom in Gunung Soputan Street Denpasar Bali Indonesië
Ph.(62 81) 353357458 Cel/WhatsApp: +628179731022 Skype: cvmaya

Bali Indonesia Crafts